Multi Works Termunten

Ook sterk in veegwerk en machinaal onkruid verwijderen !

Veelgestelde vragen Schoonmaakbedrijf:

 1. Voor wie werken wij : Wij werken voor Particulieren,Bedrijven en V.v.E`s.
 2. Ik wil graag een offerte. Is deze ook vrijblijvend en kosteloos?: Wij berekenen geen kosten! Voor het maken van onze vrijblijvende offerte`s.
 3. Ik wil graag eenmalig wat laten uitvoeren kan dit ?: Natuurlijk! Wij verrichten werkzaamheden zowel eenmalig als op periodieke basis.
 4. Doen jullie ook Glas bewassing aan de binnen zijde? : Bij particulieren doen wij dit alleen op aanvraag. Voor bedrijven en instellingen kunnen we dit mee opnemen in ons schoonmaak plan.
 5. Doen jullie alleen Glas bewassing? Of kan ik voor meer bij jullie terecht?: Jazeker! Onze service en diensten gaan veel verder dan glas bewassing alleen. Wij reinigen en conserveren hout, kunststof,Gevel bekleding,Dakkapellen,Windveren,Gevels en Daken. En zelfs uw straatwerk,terrein en of oprit kunnen wij reinigen, vegen en zelfs het onkruid borstelen wij weg voor u ! Klik hier voor meer informatie over onze veegwerkzaaheden.
 6. Ik wil graag van mijn Schoonmaak onderhoud af. Hebben jullie ook een jaar plan ?: Wij kunnen voor u het hele schoonmaak onderhoud van de buitzijde uit handen nemen. Van tevoren zullen we met u duidelijke afspraken maken over de uit te voeren werkzaamheden. U kunt denken aan 2 maal per jaar uw dakgoten ledigen en reinigen aan de buitenzijde.1 maal per jaar uw kunststof of hout laten conseveren en het bijvoorbeeld aan te vullen met periodieke glas bewassing van 4,6,9 of 12 weken.
 7. Doen jullie ook bedrijfsvloeren?: Ook voor grote bedrijfsvloeren kunt u bij ons terecht. Wij zijn zelf in het bezit van een grote schrob- zuigmachine die schrobt, veegt en opzuigt in banen van 1.20Mtr ! met een capaciteit tot 13.000m2 per uur. Klik hier voor meer informatie.
 8. Als V.v.E. hebben we water overlast in de (parkeer) kelder van ons gebouw. Kunnen wij hier  mee ook bij jullie terecht?: Dit kan zeker! Hier gebruiken wij onze grote schrob zuigmachine voor. Met een opzuig volume van 350ltr is dit voor ons geen enkel probleem en kunt u bij 24/7 terecht! Klik hier voor meer informatie.
 9. Ik wou graag mijn bedrijfspand inwendig laten reinigen is dit mogelijk bij jullie?: Ook voor het inwendig reinigen van bedrijfspanden bent u bij ons aan het juiste adres! We hebben hier reeds ruim ervaring in. Of het nu om las aanslag gaat of gewone aanslag door de jaren heen op uw plafond of wanden? Of u wilt een verlichting`s armatuur weer schoon en de lampen laten verwisselen? Met de juiste middelen en materialen zorgen wij dat elk bedrijfspand weer zijn frisse en heldere uitstraling weer terug krijgt.Dit kunnen we ook voor u in de weekenden of nachtelijke uitvoeren.  Klik hier voor meer informatie
 10. Werken jullie met vaste abonnementen ?: Nee wij werken niet met vaste abonnementen! Wel kunt u voor periodieke glas bewassing bij ons terecht. Alleen doen wij niet aan verplichtingen komt het een keer niet uit of u wilt graag een keer overslaan ? Dan kunt u dit minimaal 24 uur voor uw afspraak aangeven en zullen er verder geen kosten aan vast zitten.
 11. Ik heb een afspraak alleen ik ben verhinderd kan deze keer ook overslaan of verzetten?: Ja dit is geen enkel probleem! Mits u minimaal 24 uur voor uw afspraak dit aan geeft. Mocht dit niet het geval zijn dan kunnen er kosten aan verbonden zijn voor de geplande tijd.
 12. Werken jullie met vaste kosten : Nee wij hanteren geen vaste prijzen aangezien elk object weer anders is komen wij altijd van tevoren langs om de werkzaamheden te bekijken om u een offerte op maat aan te kunnen bieden.
 13. Kan ik na de werkzaamheden nog onverwachte kosten ontvangen: Nee! Van tevoren wordt duidelijk met u de te uitvoeren werkzaamheden besproken. Hier op krijgt u van ons een vast prijs zodat u duidelijk weet van tevoren waar u aan toe bent.
 14. Er is toch onverhoopt extra werk: Mochten we toch tijdens de werkzaamheden onverhoopt op extra werk stuiten zal dit eerst duidelijk met u worden overlegd.
 15. Hoe komt het dat jullie bij particulieren in sommige wijken niet werken: Helaas zijn er de laatste tijd enkele malafide bedrijven hier in het noorden actief. Deze bedreigen en vallen onze werknemers lastig! Hier door kunnen wij de veiligheid voor onze mensen niet garanderen. En nemen wij dit risico niet.
 16. In welke omgeving wij werken : Wij voeren werkzaamheden uit in de 3 noordelijke provincies.
 17. Betalen: Bij Particulieren werken wij a contant voor Bedrijven, Instellingen,en voor V.v.E.`s rekenig op aanvraag.
 18. Ik zou graag meer informatie willen weten van bepaalde diensten: Als u over de website surft zult u verschillende links tegen komen. Door hier op te drukken wordt er meer informatie weer gegeven van de betreffende dienst of product.
 19. Waar vind ik jullie algemene voorwaarden ?: Deze kunt u hier vinden.
 20. Mocht u nog een vraag hebben en deze staat er niet tussen?: Neemt u dan gerust contact met ons op.
Opbellen
E-mail